Карта АТО: ситуація на сході України на 10 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 10 грудня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 31 обстріл наших позицій.

**Напрямки:*

На луганському напрямку під вогонь 120 та 82 міліметрових мінометів потрапили Троїцьке та Новозванівка. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Новозванівку, Лобачеве, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Станицю Луганську та урочище Шарів Кут. Снайпер вів вогонь поблизу Жовтого.

На маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів та озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти понад 10 разів вели вогонь по Широкиному. Також під вогонь бойовиків потрапили: Красногорівка, Талаківка, Новотроїцьке, Зайцеве та Майорськ. Тут також стріляв і снайпер. З 82 міліметрових мінометів обстрілювали Красногорівку, а з гранатометів та стрілецької зброї – Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вела і 122 міліметрова артилерія.

На донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські найманці обстріляли Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: