Грабіжників із Княжичів прикривали правоохоронці – поліція

Читать на русском
Групу злочинців, які займалися пограбуванням в селі Княжичі Київської області, прикривала Нацполіція.

Злочинну групу, яка займалася розбійними нападами та пограбуваннями в Києві та Київській області, прикривали правоохоронні органи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

На нараді з правоохоронними органами виконуючий обов'язки керівника Національної поліції Вадим Троян доповів Президенту про трагічні події в селі Княжичі.

Він повідомив, що в рамках виконання доручення Президента Національна поліція спільно з СБУ та Генеральною прокуратурою проводила розслідування діяльності злочинних груп, які займалися розбійними нападами та пограбуваннями населення під прикриттям правоохоронних органів.

Він повідомив, що до складу злочинної групи входили кілька людей, серед яких були вже судимі за розбій особи і особи, які працювали або мають відношення до правоохоронних органів.

Троян повідомив про затримання всіх підозрюваних і доповів деталі операції, продемонстрував матеріали про наявні речові докази злочинної діяльності групи, а також представив хронологію подій перестрілки між поліцейськими.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко висловив співчуття рідним загиблих в перестрілці в селі Княжичі Броварського району Київської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: