Ультраправий кандидат на виборах президента в Австрії визнав свою поразку

Читать на русском
Лідер Австрійської партії свободи Норберт Хофер привітав свого суперника, незалежного кандидата Александра ван дер Беллена з перемогою на президентських виборах в Австрії.
Норберт ХоферФото: ruinformer.com

Лідер «Австрійської партії свободи» Норберт Хофер привітав свого суперника, незалежного кандидата Александра ван дер Беллена з перемогою на президентських виборах в Австрії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Хофера.

«Дорогі друзі! Я хотів би подякувати вам. Ви сильно підтримували мене, але, на жаль, це не спрацювало», – написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Ера популізму: яких політичних змін слід очікувати в ЄС у найближчий рік?Політичний ландшафт в європейських країнах поступово змінюється в бік популізму. І це матиме свої наслідки у формуванні нового порядку денного у відносинах ЄС із іншими країнами. Передусім, з Україною.

«Александра Ван дер Беллена я вітаю з успіхом і прошу всіх австрійців, зібратися і працювати разом», – додав він.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що боротьба в другому турі виборів президента Австрії, які пройшли сьогодні, буде вестися між лідером ультраправих Хофером і колишнім представником «Партії зелених» ван дер Белленом.

Напередодні виборів експерти відзначали, що результати австрійського голосування стануть барометром рівня проросійських сил у країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: