Карта АТО: ситуація на сході України на 3 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 грудня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 44 обстріли наших позицій.

Напрямки:

На Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, Балку Кошарну та Кримське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Лобачево, Новозванівку, Малинове. Новотошківське, та Балку Кошарну – зі 120 міліметрових мінометів. Також по Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Як заявив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції полковник Леонід Матюхін, там же стріляв снайпер.

На Маріупольському напрямку під вогонь 152 та 122 міліметрової артилерії потрапило Широкине та Бердянське. З мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї потрапили Широкине, Водяне, Новогригорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Павлопіль. По Богданівці та Мар’їнці вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку з мінометів були обстріляні Новгородське, Авдіївка, Луганське та Верхньоторецьке. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Луганське та Кірове.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: