Телеканал Шустера припиняє роботу з 1 січня

Читать на русском
Телеканал Савіка Шустера 3S.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року. Причиною називають брак коштів на розвиток.

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3S.tv припиняє свою діяльність із 1 січня 2017 року.

Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу, передає «Слово і Діло».

Причиною припинення роботи називають брак коштів на розвиток каналу.

«У цих умовах наша спроба працювати з нормальним бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи й штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не подінеться й після закриття 3S.tv: із судовою тяганиною ще доведеться поборотися, а тепер без телеканалу в нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству», – йдеться в повідомленні.

Держслужба зайнятості призупинила заборону на роботу ШустеруЦентральний апарат Державної служби зайнятості призупинив дію рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на роботу телеведучого популярного шоу «Шустер Live» Савіка Шустера.

Крім того, повідомляється, що станом на сьогодні співробітники каналу вже написали заяви про звільнення.

З 21 січня 2011 року по 15 лютого 2013 року програма «Шустер Live» виходитиме на телеканалі «Перший національний». З 22 лютого 2013 року – на телеканалі «Інтер». 21 лютого 2014 року вийшла на «5 каналі», а потім знову повернулася на «Перший національний». Проте тодішній генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія виступив проти цього шоу й наприкінці 2014 року розірвав контракт із Шустером.

У вересні 2015 року в Шустера відбувся конфлікт із керівництвом телеканалу «1+1», внаслідок чого ток-шоу «Шустер Live» було знято з ефіру. Телеведучий тоді заявляв, що до зникнення з ефірів його програми причетна Адміністрація Президента України.

Після цього ток-шоу Шустера транслювалося лише на його власному телеканалі 3S.tv.

У квітні 2016 року Шустера намагалися позбавити дозволу на роботу в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: