Уряд погодив безперервне фінансування будівництва «Охматдиту»

Читать на русском
МОЗ та Мінфін погодили механізм безперервного фінансування будівництва лікарні Охматдит у 2016-2017 роках та встановлення жорсткого контролю за витратою бюджетних коштів.
Фото з відкритих джерел

МОЗ та Мінфін погодили механізм безперервного фінансування будівництва лікарні «Охматдит» у 2016-2017 роках та встановлення жорсткого контролю за витратою бюджетних коштів.

Таке рішення було ухвалено на засіданні Кабміну, повідомляє «Слово і Діло».

Уточнюється, що механізм безперервного фінансування будівництва лікарні узгодили за участю Держказначейства та державних банків України.

Першу чергу «Охматдиту» добудують влітку – ГройсманКабінет міністрів підтримав протокольне рішення щодо забезпечення продовження виконання робіт із будівництва національної лікарні Охматдит.

Також було встановлено жорсткий контроль Уповноваженого органу управління за витратою бюджетних коштів на закупівлю робіт та обладнання як в Україні, так і за кордоном.

Новий механізм фінансування передбачає повне використання всіх бюджетних коштів із Програми будівництва 2016 року без будь-яких втрат зі зміною бюджетного року та особистий нагляд міністрів за виконанням етапів будівництва.

Нагадаємо, 14 листопада під час відвідин будівництва прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що розблокував будівництво «Охматдиту».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: