У Держстаті назвали суму заборгованості із зарплати в Україні

Читать на русском
У Держслужбі статистики заявили, що сума заборгованості по зарплаті в країні знизилася на 0,8 відсотка.

У Державній службі статистики повідомили, що сума заборгованості по зарплаті в Україні знизилася на 0,8 відсотка. Станом на 1 листопада 2016 року вона склала 1,962 мільярда гривень проти 1,979 млрд грн в жовтні.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на дані Держстату.

Згідно з даними відомства, сума заборгованості по зарплаті економічно активних підприємств в жовтні зменшилася на 1,3%, до 1,291 мільярда гривень. Більше половини заборгованості від загальної суми сформовано в Луганській (23,5%), Донецькій (17,5%) і Харківській (10,4%) областях.

Основна частка загальної суми заборгованості припадає на промисловість (73,2%), транспорт, складське господарство, поштову та кур'єрську діяльність (9,7%). У Держстаті відзначили, що дані наведено без урахування тимчасово окупованій території Криму, м.Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні у вересні 2016 року збільшилася на 4% або на 76,23 млн грн, а з початку року - на 5,2%, і досягла рівня 1,979 млрд грн на 1 жовтня поточного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: