Грип у Чернівцях: у місті закрили школи

Читать на русском
У Чернівцях з 29 листопада призупиняється навчання в школах через зростання рівня захворюваності дітей на гострі респіраторні вірусні інфекції. На грип хворіє кожен шостий школяр обласного центру.

У Чернівцях школи 28 листопада закрили на карантин до 2 грудня через велику кількість дітей, хворих на респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ).

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради, пише 112 Україна, передає «Слово і Діло».

В Україні зафіксована перша смерть від грипуУ Сумській області зафіксовано першу в країні смерть від грипу за поточний епідеміологічний сезон.

«За результатами моніторингу від 28 листопада 2016 року відвідування дітьми загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернівців відсоток відсутніх дітей, хворих на гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВЗ) коливається від 2% до 47,5%», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що для попередження подальшого поширення захворюваності на ГРВІ, у тому числі грипу, локалізації епідемічного процесу і забезпечення стабільної епідемічної ситуації тимчасово призупинено навчально-виховний процес в загальноосвітніх навчальних закладах міста з 29 листопада до 2 грудня.

Нагадаємо, в Київській області зафіксували найвищий показник захворюваності на грип і ГРВІ в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: