Шимків пояснив, чому йому не вдалося оновити штат АП на 80%

Читать на русском
Заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків розповів, чому він провалив обіцянку про оновлення штату АП на 80 відсотків.
Дмитро Шимків

Заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків заявив, що в органі були створені профспілки, які заважають звільненням.

Про це він розповів у ефірі програми «Право на владу», коментуючи свою провалену обіцянку про оновлення штату АП на 80%, повідомляє «Слово і Діло».

«Коли я оголосив це (свою обіцянку – Ред.), 2 вересня 2014 року, ми почали реорганізацію. Ми очікували, що змінимо на 80%. Реальна зараз цифра – 60%. Перше – штат скорочено на 27% ... Оновлено штат на 60% ... Крім того, в Адміністрації Президента створені дві профспілки, які блокують звільнення людей», – зазначив Шимків.

За його словами, після блокування звільнень жодних переговорів із керівництвом АП профспілки не ведуть, а подають позови до суду. Шимків додав, що він погоджується з тим, що не зміг виконати обіцянку про оновлення АП на 80%.

Нагадаємо, 2 вересня 2014 року заступник голови АП пообіцяв, що з 1 листопада штат Адміністрації Президента буде оновлений на 80%.

Дмитрий Шимкив прокомментировал свое обещаниеSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: