Уряд оголосив конкурс на посаду держсекретаря в десяти міністерствах

Читать на русском
Уряд ухвалив рішення про оголошення конкурсу на вакантні посади державних секретарів Кабінету міністрів та 9 міністерств.
Фото з відкритих джерел

Уряд ухвалив рішення про оголошення конкурсу на вакантні посади державних секретарів Кабінету міністрів та 9 міністерств.

Про це повідомили у Департаменті кадрового забезпечення Секретаріату Кабміну, повідомляє «Слово і Діло».

Так, оголошено конкурс на вакантні посади державного секретаря Кабінету міністрів України, його першого заступника та чотирьох заступників. Відповідно до розпорядження, посадовий оклад держсекретаря Кабміну становитиме 13 тис. 267 грн.

Крім того, передбачена надбавка до посадового окладу за ранг та інші надбавки, доплати та премії відповідно до законодавства. Посадовий оклад його першого заступника визначено в розмірі 12 тис. 320 грн, а також надбавку до посадового окладу за ранг та інші надбавки, доплати та премії.

Також оголошено конкурс на вакантні посади державних секретарів Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства юстиції України та Міністерства оборони України.

Нагадаємо, в листопаді ВККСУ оголосила конкурс на посади суддів у новому Верховному cуді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: