Карта АТО: ситуація на сході України на 9 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 9 листопада 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 54 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Напрямки:

На Маріупольському напрямку ворог 32 рази провокував наших захисників на відкриття вогню у відповідь, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також 82 та 120 мм міномети. Під обстріли потрапили Тарамчук, Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка, Новотроїцьке, Березове, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Степне.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент зі стрілецької зброї, озброєння БТР та 120 мм мінометів 16 разів провокував наших військових на відкриття вогню у відповідь. Вогонь вівся у напрямку Станиці-Луганської, Жовтого, Кримського та Новоолександрівки, у районі балки Кошарної, а по населених пунктах Калинове та Попасна ворог застосував 122 міліметрові самохідні артилерійські установки.

На Донецькому напрямку з великокаліберних кулеметів, гранатометів, озброєння БМП, 82 та 120 мілімітрових мінометів бойовики обстріляли Луганське, Авдіївку, Зайцеве та Новгородське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: