Вибори в США: Спецслужби попередили про загрозу терактів

Читать на русском
Американські спецслужби підозрюють, що ймовірні цілі терористів можуть розташовуватися в штатах Нью-Йорк, Техас і Вірджинія.

Спецслужби США попередили владу про потенційну загрозу терактів з боку угруповання «Аль-Каїда» в день голосування на президентських виборах, які відбудуться 8 листопада.

Про це повідомляє телеканал CBS, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, ймовірні цілі терористів можуть розташовуватися в штатах Нью-Йорк, Техас і Вірджинія.

Як пояснили агентству Reuters джерела в уряді США у Вашингтоні, влада збирає дані розвідки про можливі теракти, може влаштувати «Аль-Каїда» в період виборів, тому спецслужби розіслали представникам центральної та місцевої влади інформацію про можливу загрозу.

Клінтон обійшла Трампа на заключних передвиборних дебатах у США – СNNАмериканські телеглядачі віддали перевагу кандидатові в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон на треті, останні перед виборами в країні дебатах.

Втім, джерело агентства додав, що рівень загрози знаходиться на низькому рівні і про якусь конкретику мови не йде.

Також у ФБР запевнили, що служби безпеки залишаються насторожі і повністю готові захистити США від терористичних атак.

У свою чергу, телеканал CBS з посиланням на неназваного представника ФБР повідомив, що на федеральному і регіональному рівні відбувається щоденний обмін розвідувальною інформацією. ФБР працює у співпраці з правоохоронними і розвідувальними органами «для виявлення і ліквідації будь-якої потенційної загрози суспільній безпеці».

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп скоротив відставання за популярністю серед виборців від своєї суперниці в передвиборній гонці - демократа Хілларі Клінтон до двох процентних пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: