Нардеп Лабазюк під час відпустки зустрічався з виборцями вдвічі рідше, ніж обіцяв

Читать на русском
Народний депутат від Волі народу пообіцяв під час літньої відпустки провести близько 70 зустрічей із виборцями, а насправді провів удвічі менше.
Сергій ЛабазюкФото: agropolit.com

Народний депутат, представник парламентської групи «Воля народу» Сергій Лабазюк не виконав обіцянку про проведення 70 зустрічей із виборцями протягом своєї літньої відпустки.

Відповідне зобов’язання народного обранця «Слово і Діло» зафіксувало 19 липня.

Тоді він заявив, що має намір провести не менш ніж 7 десятків таких зустрічей. Проте, коли в жовтні «Слово і Діло» надіслало йому відповідний інформаційний запит, з'ясувалося, що депутат справді провів кілька десятків зустрічей. Однак їх було вдвічі менше, ніж він пообіцяв, тому справедливо, що обіцянка отримує статус невиконаної.

Сергій ЛабазюкНародний депутат України
Лабазюк пообіцяв у період відпустки провести на окрузі не менше 70 зустрічей з виборцямиСказано 19 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Цікаво, що контролем того, чим займаються народні депутати під час відпусток, як виявляється, займаються не лише журналісти, але й самі парламентарі. Так, Володимир Парасюк в середині липня пообіцяв направити до відповідних органів запит щодо місцеперебування парламентарів під час канікул та в робочий час. Проте, як з’ясувало «Слово і Діло», ця обіцянка також виявилася популізмом.

Всього в досьє Лабазюка 42 обіцянки, 6 із яких він виконав, а 14 – провалив. Порівняти рівень його відповідальності з тим, як виконують зобов’язання його колеги по парламенту, можна на сайті «Слова і Діла» в розділі «Верховна Рада».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: