Обіцянки мерів центру та півночі України: чого очікувати до кінця 2016 року

Читать на русском

«Слово і Діло» вирішило підготувати низку інфографік про обіцянки мерів міст, які вони мають виконати до кінця 2016 року. Сьогодні ми розглянемо обіцянки міських голів Сум, Полтави, Чернігова та Черкас.

Найбільшу кількість таких обіцянок дав міський голова Полтави Олександр Мамай. Він зобов'язався до кінця року завершити ремонт дороги на вулиці Сахо, реконструювати та розширити дорогу на вулиці Артема, а також відремонтувати дорогу на вулиці Фрунзе.

Своєю чергою, по дві обіцянки дали мери Сум і Черкас Олександр Лисенко та Анатолій Бондаренко. Сумський міський голова зобов'язався провести ремонт асфальтного покриття в 67 дворах міста й закупити 10 тролейбусів. А його черкаський колега – провести повну реконструкцію бульвару Шевченка й капітальний ремонт Будинку трауру. Мер Чернігова Олександр Атрошенко, як і його сумський колега, обіцяв закупити 10 тролейбусів.

Нагадаємо, раніше ми публікували дві інфографіки – про обіцянки мерів південних міст України і міського голови Києва Віталія Кличка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: