День захисника України: МОЗ організовує пункт збору крові для військових

Читать на русском
Бажаючі зможуть допомогти бійцям: за адресою місто Київ, вулиця Грушевського, 7 з 10:00 до 14:00 буде організовано пункт збору крові для поранених військовослужбовців.

Завтра, 13 жовтня, Міністерство охорони здоров'я України організує пункт здачі крові для поранених українських військових.

Про це повідомили в прес-службі МОЗ, передає «Слово і Діло».

«День захисника – знаковий для кожного українця день, особливо в умовах війни на сході нашої країни. Цього дня нас переповнюють спогади про героїв, які загинули на сході, й водночас вдячність і гордість за захисників України всіх часів, а також надія на перемогу, мир і життя», – зазначили у відомстві.

Пройти реєстрацію можна за посиланням.

Польські військові закінчили навчання українців на Яворівському полігоніВ Україні завершилося двомісячне навчання. Крім поляків у підготовці українців брали участь військові з США, Канади та Литви.

Бажаючі зможуть допомогти бійцям: у будівлі Міністерства (місто Київ, вулиця Грушевського, 7) з 10:00 до 14:00 буде організовано пункт збору крові для поранених військовослужбовців. Також відкрита реєстрація.

Крім того, цього дня в МОЗ пройдуть дві фотовиставки («Україна під час війни» та «УПА. Історія нескорених») та лекція директора Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Раніше повідомлялося, що п'ятьох українських військових заочно судитимуть за держзраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: