Карта АТО: ситуація на сході України на 11 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 11 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Напрями

На Маріупольському напрямку відбулось 27 обстрілів. Збройні провокації з боку противника відбулись із застосуванням важкого озброєння. Зокрема, зі ствольної артилерії 152 калібру по захисниках Талаківки і Бердянська, а із 122 калібру — по Широкіно. Окрім цього, окупанти активно використовували озброєння калібрів 120 мм та 82 мм. Під вогнем з мінометів опинилися позиції сил АТО в районах Водяного, Широкіного, Мар’їнки, Талаківки. В напрямку Павлополя і Гнутового обстріли підрозділів Збройних Сил України здійснювались з використанням озброєння БМП, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано 17 порушень «режиму тиші». Ворог обстрілював Новозванівку, Новоолександрівку та Попасну із озброєння різного калібру, підсилюючи інтенсивність вогню мінометами калібру 120 та 82 мм.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська 3 рази обстрілювали сили АТО. В Авдіївці окупанти застосували міномети 82 калібру, а в Зайцево — калібр 120мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: