Карта АТО: ситуація на сході України на 10 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 10 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Напрями:

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Противник порушував «режим тиші» в районах Мар’їнки, Гранітного та Павлополя, де проти українських захисників застосували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. По Мар’їнці окупанти, окрім цього, додали ще вогонь з мінометів 82 калібру, а по Широкіно — зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку зафіксовано 4 обстріли. Під ворожим вогнем з бойової машини піхоти, гранатометів, кулеметів великого калібру, стрілецької зброї опинилися захисники Новгородського, а по укріпленням Збройних Сил України в Авдіївці НЗФ вели вогонь з мінометів 82 калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано 2 порушення «режиму тиші». Поблизу Трьохізбенки опорні пункти сил АТО зазнали обстрілів з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем. Подібну ж зброю російсько-окупаційні війська використовували і в районі Новоолександрівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: