НАБУ допитало Авакова щодо «чорної бухгалтерії» ПР

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України допитало міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у справі про так звану чорну бухгалтерію Партії регіонів.
Арсен АваковФото: УНІАН

Національне антикорупційне бюро України допитало міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в справі про так звану «чорну бухгалтерію» «Партії регіонів».

Про це йдеться в повідомленні НАБУ в Facebook, передає «Слово і Діло».

Аваков заявив про виявлення нових аркушів «чорної бухгалтерії» «регіоналів»У Міністерстві внутрішніх справ анонсували передачу нових аркушів із «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів»

«Як і обіцяли, запросили відвідати Національне бюро міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Приводом стали сторінки з так званої «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів», які він передав НАБУ наприкінці вересня. Під час допиту міністр пояснив детективам НАБУ, яким чином і звідки до нього потрапили записи. Про деталі, на жаль, зараз повідомити не можемо: таємниця слідства», – повідомляють у Бюро.

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що НАБУ допитає Авакова щодо «чорної бухгалтерії» «регіоналів». До цього в Бюро заявляли, що оголосять низку підозр у рамках розслідування цієї справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: