Карта АТО: ситуація на сході України на 1 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Напрямки:

На Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де застосовував стрілецьку зброю та кулемети. Окрім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській вогонь відкривали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Противник порушував «режиму тиші» в районі Павлопіля, Широкиного, Старогнатівки, Мар’їнки, застосовувавши при цьому стрілецьку зброю, а в районі Богданівки бойовики відкривали вогонь з гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Кам’янки, Верхньоторецького та Зайцевого. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з артилерії 122-го калібру, а по Верхньоторецькому та Авдіївці окупанти стріляли з мінометів 120-го та 82-го калібру.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, було виявлено проліт 4 БПЛА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: