Карта АТО: ситуація на сході України на 30 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 30 вересня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Напрямки:

На Луганському напрямку зафіксовано 12 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Попасної. По Новоолександрівці російські війська відкривали вогонь з міномету 82-го калібру та зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Противник порушував «режим тиші» в районі Мар’їнки, Талаківки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя, застосувавши гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Окрім того, окупанти обстріляли позиції українських захисників Павлополя з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 11 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки та Новгородського. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з міномета 82-го калібру, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: