Apple почав роботу над створенням iPhone 8

Читать на русском
В ізраїльському офісі американської компанії Apple вже стартувала робота над випуском нового iPhone 8.

Американська корпорація Apple почала роботу над iPhone 8, випуск котрого очікується у 2018 році.

Про це повідомляє Businessinsider, передає «Слово і Діло».

Робота над новим гаджетом проводиться в ізраїльському офісі компанії.

Подробиць про новий пристрій на даний момент мало, проте за чутками, отриманими від співробітника, знайомого з процесом виробництва, iPhone 8 буде відрізнятися від попередників - iPhone 6S і iPhone 7.

Новий смартфон отримає дисплей «від краю до краю», в якому передбачається сканер відбитків пальців Touch ID, а також поліпшена в порівнянні з більш ранніми смартфонами камера.

Видання також зазначає один цікавий факт. У спілкуванні з представником компанії згадувався саме iPhone 8, а не як логічно було б припустити з попереднього досвіду Apple – iPhone 7S (оновлена версія iPhone 7).

Зокрема, цикл розробки нових iPhone становить два роки, тому логічніше припустити, що «восьмий» iPhone повинен з'явитися тільки в 2018 році.

«Деякі вважають, що Apple може пропустити свою традицію іменування в 2017 року і присвоїти новому iPhone наступного за поточним порядковий номер», - зазначає видання.

У Apple офіційно відмовилися від коментарів.

Нагадаємо, що 7 вересня Apple на своїй щорічній презентації, яка пройшла в Сан-Франциско, представила смартфони iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

Раніше повідомлялося, що Європейська комісія оштрафувала американську компанію Apple на 13 млрд євро на користь влади Ірландії за ухилення від сплати податків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: