Суддю Вовка відсторонили від посади на два місяці

Читать на русском
Суддю Печерського районного суду Києва Сергія Вова знову відсторонили від посади. Таке рішення ухвалено на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів.
Сергій Вовк

Суддю Печерського районного суду Києва Сергія Вовка знову відсторонили від посади.

Таке рішення ухвалено на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів на підставі клопотання Генпрокуратури, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт ВККСУ.

«У зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності Комісія відсторонила Вовка Сергія Володимировича від посади судді Печерського районного суду міста Києва терміном на два місяці», – йдеться в повідомленні.

У ВККС назвали дату початку конкурсу до Верховного судуУ Вищій кваліфікаційній комісії суддів України сподіваються запустити конкурс до Верховного суду в середині осені.

Крім того, комісія продовжила на один місяць відсторонення від посад судді та голови Бориспільського міськрайонного суду Київської області Сергія Вознюка, судді Печерського райсуду Києва Світлани Волкової та судді Господарського суду Києва Алли Пригунової.

Водночас розгляд питання про відсторонення судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Владислава Лисенка відкладено.

Зазначимо, що раніше Вища рада юстиції рекомендувала звільнити суддю Печерського суду Києва Оксану Царевич.

Нагадаємо, на сайті Верховної Ради оприлюднили прізвища одіозних суддів, яких депутати планують звільнити 29 вересня на позачерговому засіданні парламенту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: