Прокуратура завершила досудове розслідування щодо Єжеля

Читать на русском
Головна військова прокуратура завершила розслідування щодо підозрюваного в зловживанні владою колишнього міністра оборони Михайла Єжеля.
Колишній міністр оборони України Михайло Єжель

Головна військова прокуратура завершила спеціальне досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає «Слово і Діло».

Наразі стороні захисту сторона звинувачення повідомила про завершення досудового розслідування та відкритті відповідно до вимог ст. 290 КПК України, матеріалів кримінального провадження для ознайомлення.

У ГПУ також повідомили, що підозрюваний Єжель може в будь-який час прибути до слідчого в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України та особисто ознайомитися з матеріалами кримінального провадження.

100 днів на посаді генпрокурора: як довго вдасться маневрувати Луценку?Майже одразу після призначення на посаду генпрокурора Юрій Луценко розпочав активну діяльність із затримання корупціонерів та навіть зрушив із місця кілька резонансних справ. Втім, на адресу нового очільника ГПУ все частіше лунає критика щодо вибірковості в його діяльності.

Зазначимо, що 11 березня Генеральна прокурора України повідомила про підозру в неналежному виконанні своїх обов'язків колишньому міністру оборони Михайлу Єжелю.

22 серпня суд дозволив Головній військовій прокуратурі ГПУ провести спеціальне попереднє розслідування щодо колишнього міністра оборони України Єжеля.

За даними ГПУ, Михайло Єжель підозрюється в тому, що протягом 2011-2012 років видав чотири окремих доручення, за якими оплата комунальних послуг, спожитих суб'єктами господарювання, була здійснена за рахунок бюджетних коштів без подальшої компенсації. Державі завдано збитків на загальну суму близько 43 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: