Реванш Кличко-Ф'юрі вдруге перенесений

Читать на русском
Бій між чемпіоном світу в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі і українцем Володимиром Кличко знову перенесли.

Бій між чемпіоном світу у суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі і Володимиром Кличко, раніше відкладений із-за травми англійця і призначений на 29 жовтня, знову перенесено.

«З великим жалем повідомляємо про неможливість матчу-реваншу з Володимиром Кличком 29 жовтня в Манчестері з медичних протипоказань у Тайсона Ф'юрі. Йому необхідне лікування, перш ніж повернутися на ринг», - йдеться в заяві промоутерської компанії Hennessy Sports.

Нагадаємо, в серпні Володимир Кличко заявив, що має намір подати до суду на британського боксера Тайсона Ф'юрі за те, що той зі своєю командою постійно намагаються внести корективи у вже підписаний контракт на проведення бою-реваншу.

Українські спортсмени встановили 22 світових рекордиУкраїнські паралімпійці встановили 109 рекордів у трьох видах спорту під час Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, 22 рекорди стали світовими.

У грудні 2015 року рішенням Міжнародної боксерської федерації (IBF) Ф'юрі був позбавлений чемпіонського пояса в суперважкій вазі, який був завойований у поєдинку з Кличком.

Рішення було прийнято після того, як британець відмовився зустрітися з обов'язковим претендентом, українцем В'ячеславом Глазковим.

У квітні 2016 року було оголошено, що матч-реванш між ними відбудеться 9 липня в Манчестері. Наприкінці червня стало відомо, що Ф'юрі отримав травму щиколотки і бій був перенесений на 29 жовтня.

Нагадаємо, в поєдинку проти Кшиштофа Гловацький в польському Гданську український боксер Олександр Усик перебоксував свого суперника і всі судді визнали його перемогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: