Суд обрав запобіжний захід екс-ректору НАУ

Читать на русском
Столичний суд обрав запобіжний захід для екс-ректора НАУ Харченко у вигляді часткового домашнього арешту до 27 жовтня.

Шевченківський районний суд Києва обрав для підозрюваного екс в. о. ректора НАУ Володимира Харченка запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Про це повідомив слідчий суддя, передає «Слово і Діло».

Слідчий суддя обрав частковий домашній арешт для Харченко, тобто з 13:00 до 8:00 він повинен перебувати за місцем проживання. Запобіжний захід обрано до 27 жовтня.

Також суд зобов'язав підозрюваного носити електронний браслет. При цьому він повинен приходити за першим викликом до слідчого і в суд, не залишати місця постійного проживання.

Нагадуємо, 26 серпня детективи НАБУ разом з прокурорами САП і співробітниками СБУ затримали тимчасово виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету (р. Київ) під час отримання частини хабара в розмірі близько 3 млн грн.

Вже 27 серпня затриманим в. о. ректора НАУ та адвокату-посереднику було повідомлено про підозру у ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

28 серпня Міністерство освіти і науки України відсторонило Володимира Харченка від виконання службових обов'язків ректора Національного авіаційного університету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: