На російсько-українському кордоні затримали шпигуна

Читать на русском

У Харківській області на КПП Плетенівка був затриманий невідомий, який займався прихованою відеозйомкою.
фото: ДПСУ

На українсько-російському кордоні на КПП «Плетенівка», що в Харківській області, був затриманий громадянин Узбекистану, який займався прихованою відеозйомкою.

Про це в Facebook написав спікер Державної прикордонної служби Олег Слободян, повідомляє «Слово і Діло».

«Громадянина Узбекистану, який займався збором інформації, використовуючи приховану відеокамеру, затримали сьогодні вночі прикордонники Харківського загону та співробітники СБУ», – заявив Слободян.

За його словами, затриманий прямував в Україну через пункт пропуску «Плетенівка» у Харківській області. Спікер Держприкордонслужби додав, що під час прикордонного контролю його направили на додаткову перевірку для встановлення мети перебування в Україні.

«Вже під час спільного з представниками фіскальної служби та співробітниками СБУ огляду на сорочці чоловіка прикордонники на місці ґудзика помітили приховану камеру для відеозйомки. Від неї йшов дріт до пристрою накопичення інформації, що перебував у кишені, а в іншій кишені також знайшли пристрій для аудіозапису», – додав Слободян.

Також у ході огляду вдалося з'ясувати, що ці пристрої він отримав від працівників російської міграційної служби, коли був затриманий за перевищення терміну реєстрації на території РФ. Затриманого передали в правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України повідомила, що в Лисичанську Луганської області попереджена серія терористичних актів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: