На донецькому напрямку сепаратисти гатили з артилерії – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонене озброєння.

Російсько-окупаційні війська з артилерії калібрів 122 і 152 мм обстріляли низку населених пунктів на донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Для здійснення морально-психологічного тиску на підрозділи сил АТО, противник відкривав вогонь із забороненої Мінськими домовленостями артилерії – 152-го та 122-го калібру в районі Зайцевого, Авдіївки, Кам’янки та Верхньоторецького. По селищу Луганському вели вогонь із БМП, а по Авдіївці – з танку», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, ворог із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по позиціях українських військових в Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Пісках та Луганському. Також по селищу Луганському, Зайцевому, Авдіївці, Пісках та Ленінському бойовики відкривали вогонь із мінометів 120-го та 82-го калібру.

«Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь із гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Широкиному, Мар’їнці, Красногорівці, Талаківці, Гнутовому, Павлополю та Новотроїцькому. Також окупанти відкривали вогонь із мінометів 120-го та 82-го калібру по Широкиному, Чермалику, Павлополю та Водяному. Крім того, вели вогонь із БМП по Широкиному та Талаківці, а по Красногорівці вів вогонь снайпер», – додали в штабі.

Крім того, сепаратисти на луганському напрямку також порушували перемир'я, застосовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю для обстрілу позицій у районі Новозванівки, Новоалександрівки та Богуславського.

Речник АТО Іван Арєф'єв.Дайджест подій 15.09.2016(ранок)Військове телебачення України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: