Гройсман розповів подробиці зустрічі з Вишеградською групою

Читать на русском
Під час зустрічі прем'єр-міністр України повідомив про необхідність консолідації західного світу заради відстоювання європейських цінностей.

Під час економічного форуму в Польщі прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обговорив з дипломатами сьогодення й майбутнє Європейського Союзу та його партнерів.

Про це повідомляють у прес-службі глави уряду, передає «Слово і Діло».

«Я вважаю, що виклики, з якими стикнулися Європейський Союз і Україна, мають спільне коріння та потребують консолідації західного світу заради відстоювання європейських цінностей, міжнародного права та поваги до суверенітету інших народів», – наголосив Гройсман.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок КабмінуУкраїнський уряд за останні два тижні дав вісімнадцять нових обіцянок, з яких третину виконав.

«Прямо зараз наш «східний сусід» нехтує правом України на європейську інтеграцію й робить все для того, щоб зупинити її на цьому шляху. Але й це ми здолаємо. Наш європейський вибір є незмінним», – зазначив прем'єр.

Також Гройсман додав: «ЄС теж має багато ворогів, які хочуть зруйнувати цей союз, тому що заздрять досягнутим успіхам об'єднання. Але я вірю, що Європа здолає ті виклики, які є, а Україна буде сильним партнером, а в перспективі й членом Європейського Союзу».

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман перебуває в Польщі з робочим візитом.

Раніше повідомлялося, що Гройсман не бачить підстав для проведення секвестру Державного бюджету, а також пообіцяв не скасовувати стипендії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: