Уманські лікарні так і не дочекалися обіцяних депутатом «Відродження» флюорографів

Читать на русском
Дві лікарні в Умані, Черкаська область, поки так і не отримали апаратів для флюорографії, які їм обіцяв депутат Антон Яценко.
Антон ЯценкоФото: "УНІАН"

Народний депутат з групи «Відродження» Антон Яценко провалив обіцянку про співфінансування придбання до кінця літа апаратів для флюорографії для двох лікарень міста Умань, що на Черкащині.

Ця обіцянка Яценко «Слово і Діло» зафіксувало 25 травня цього року.

Тоді він обіцяв, що до кінця літа Уманська міська лікарня отримає стаціонарний флюорограф, а районна поліклініка – пересувний. Також нардеп у себе в Facebook написав, що він особисто звертався до міських та обласних органів влади з приводу співфінансування цього проекту.

Антон ЯценкоНародний депутат України
Яценко запевнив, що 2 уманські лікарні до кінця літа будуть забезпечені флюрографамиСказано 25 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Однак коли «Слово і Діло» 2 вересня зв'язалося телефоном із головним лікарем Уманської районної лікарні, порталу повідомили, що протягом літа медустанову не отримувало пересувного флюорографа. Гроші на апарат з районного бюджету виділені і спрямовані до обласного центру, проте на даному етапі лише очікується процедура тендеру.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про схожу обіцянку іншого депутата – представника «БПП» Костянтина Усова, який не дотримав слова про матеріальну допомогу Криворізькій міській лікарні №3.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: