Україна домовилась обслуговувати авіадвигуни в Китаї

Читать на русском
Це дозволить ДП Івченко-Прогрес розширити рамки співробітництва та зміцнити репутацію підприємства як надійного партнера.

Державне підприємство «Івченко-Прогрес» уклало контракт із китайським замовником щодо оцінки технічного стану цивільних авіаційних двигунів і подальшого збільшення ресурсних показників.

Про це повідомляється на сайті підприємства, передає «Слово і Діло».

«Підписаний контракт і отримана за нього 100% попередня оплата стали результатом злагоджених дій відділів та підрозділів підприємства», – йдеться в повідомленні.

Виконання цього контракту дозволить розширити рамки співробітництва та зміцнити репутацію підприємства як надійного партнера.

Як повідомлялося раніше, ДП «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О. Г. Івченка збільшило обсяг виробництва в першій половині 2016 року на 43% порівняно з першою половиною 2015 року.

Нагадаємо, АТ «Мотор Січ» представило військовим із Київської асоціації військових аташе плани за основними напрямками діяльності компанії, в рамках яких в Україні буде впроваджуватися замкнутий цикл виробництва вертольотів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: