Порошенку в АП потрібні технічні фігури – експерт

Читать на русском
Віктор Небоженкополітолог

Ложкін йде не через особисті конфлікти в Адміністраціх Президента.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політолог, директор служби «Український барометр» Віктор Небоженко, аналізуючи, хто може стати новим главою АП.

«Ложкін іде не тому, що він втомився, а тому, що не може подвоїти свої статки, як було розраховано від початку», – констатував Небоженко.

Крім того, зараз пропонований комітет з інвестицій для Ложкіна, на його думку, більше схожий на глузування Порошенка, тому що зрозуміло, що під час війни інвестиції – це в кращому разі кредити під жорсткі відсотки.

Щодо ймовірних кандидатів на посаду в АП, то, за його словами, Ложкіна давно, наполегливо та серйозно підсиджує Ковальчук.

«Цілком можливо, що Президента влаштує саме він. Ковальчук дуже хоче очолити АП і на ньому це написано вже років зо три або більше», – аналізує експерт.

У Порошенка визначилися з новим главою АП – ЗМІІнформоване джерело повідомило журналістам про можливе призначення на посаду глави Адміністрації Президента України нинішнього глави Харківської ОДА.

Як підкреслив політолог, Порошенко – «граючий тренер», тому що він одночасно й сам є главою Адміністрації.

«Нічого, жодного руху документа в АП не відбувається без Порошенка», – зазначив він.

Тому, на його думку, ймовірно, що візьмуть чисто технічного кандидата з якогось регіону, області.

«Можливо, йому потрібні технічні фігури. Навряд чи главою АП стане якась яскрава особистість», – вважає Віктор Небоженко.

Як повідомляють ЗМІ, новим главою АП може стати Ігор Райнін, якого вже сьогодні можуть представити на засіданні Ради реформ.

Нагадаємо, Райнін обіймає посаду глави Харківської ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: