В зоні АТО за добу загинув один український військовий, четверо поранені

Читать на русском
За минулу добу на Донбасі в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовий, четверо отримали поранення.
Спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 19 серпня 2016 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще четверо отримали поранення.

Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент «Слово і Діло».

«За минулу добу в результаті бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 4 - отримали поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого воїна», - заявив Мотузяник.

У Генштабі розповіли, коли планується наступний призов до ЗСУЧерговий осінній призов на строкову службу до Збройних сил України може відбутися в жовтні-листопаді поточного року.

За минулу добу бойовики 49 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Зокрема, незаконні збройні формування майже дві години вели інтенсивний обстріл позицій ВСУ поблизу Водяного, використовуючи 82-мм міномети, великокаліберні кулемети і гранатомети різних типів.

Нагадаємо, що сьогодні у Києві затримали на хабарі 230 тисяч гривень чиновника Державної служби АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: