Барна не встановив білборди із загиблими воїнами АТО у всій Тернопільській області

Читать на русском
Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна не виконав чергову обіцянку, яка стосується встановлення білбордів.
Степан Барна

Керівник Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна не встановив у всіх районах регіону обіцяні білборди із загиблими воїнами АТО та Небесною Сотнею.

Відповідну обіцянку губернатора «Слово і Діло» зафіксувало рік тому.

Станом на серпень 2016 року із 17 районів Тернопільської області інформаційні білборди із загиблими воїнами АТО та Небесною Сотнею були встановлені лише в 5 (в Бучацькому, Заліщицькому, Збаразькому, Підволочиському та Підгаєцькому). Ще в двох – Кременецькому та Шумському – вони перебувають у процесі встановлення.

В інших трьох районах матері загиблих не надали відповідні дозволи на їх встановлення (в Бережанському, Борщівському та Чортківському. Ще в двох – відсутні загиблі воїни АТО.

Таким чином, Степан Барна не виконав свою обіцянку.

Нагадаємо, 23 липня 2015 року голова Тернопільської ОДА пообіцяв, що в кожному районі області будуть встановлені інформаційні білборди з воїнами, загиблими на сході України, та Небесною Сотнею.

«Слово і Діло» зафіксувало 53 обіцянки Степана Барни, 21 з яких він виконав, 18 – у процесі виконання, ще 14 – провалені. Рівень відповідальності губернатора – 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: