Суд переніс засідання у справі батальйону «Торнадо» на 16 серпня

Читать на русском

Судове засідання по кримінальному провадженню щодо батальйону «Торнадо» перенесено на 16 серпня.

Оболонський районний суд Києва переніс розгляд кримінального правадження стосовно батальйону «Торнадо» на 16 серпня.

Про це РБК-Україна розповів адвокат Володимир Якимов, передає «Слово і Дело».

«Суд перенесли на 16 серпня на 11:30», - повідомив захисник.

Якимов додав, що сьогоднішнє судове засідання не відбулося у зв'язку з тим, що адвокат Вадим Драговоз, який також задіяний у справі Торнадо, бере участь в іншому судовому процесі.

До охорони порядку під будівлею Оболонського райсуду Києва, де сьогодні розглядалося кримінальне провадження стосовно батальйону «Торнадо» було залучено близько 1 тис. поліцейських і нацгвардійців.

«До охорони громадського порядку під адміністративною будівлею залучено працівників поліції і Національної гвардії України. Всього там несуть службу близько тисячі правоохоронців, які забезпечують пропускний режим», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що раніше у будівлі Оболонського суду сталася бійка. Представники Нацгвардії, які оточили будівлю райсуду, намагалися затримати одного з активістів, який прийшов підтримати «торнадовців», після чого сталася бійка.

Нагадаємо, що у квітні 2016 року прокуратура передала в суд обвинувальний акт щодо екс-командира спецроти «Торнадо», заступника командира та співробітника роти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: