Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 серпня

Читать на русском

Впродовж минулої доби ситуація в районі проведення АТО залишається складною, але контрольованою. Російські окупанти 50 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Обстріли

«Зафікcіровано 7 обстрілів на Маріупольському, 20 – на Донецькому і 3 – на Луганському напрямках», – повідомила сьогодні вранці спікер прес-центру антитерористичної операції майор Ірина Баранова.

Напрями

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з мінометів і гранатометів різних систем по опорних пунктах сил АТО на ділянці Мар'їнка – Красногорівка. У Богданівці і Чермалику ворог застосував міномети калібру 82 мм, а в Гнутовому і Широкино великокаліберні кулемети. Позиції українських воїнів у Старогнатівці і Широкино протистояли вогню з БМП.

На Донецькому напрямку окупаційні вели обстріл по нашим військам в Авдіївці з артилерії калібру 122 мм. Вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру ворог вів по українських позиціях в районі Авдіївки, Невельського, Ленінського і Луганського. Гранатометному вогню протистояли захисники Пісок.

«Мінометний і гранатометний вогонь, в основному неприцільний, ворог тричі відкривав на Луганському напрямку поблизу населених пунктів Кримське і Новозванівки», – підкреслюють в прес-центрі АТО.

Снайперської активності і спроб ведення повітряної розвідки з боку супротивника зафіксовано не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: