Карта АТО: ситуація на сході України станом на 27 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 27 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню. З них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганщині.

Обстріли:

На маріупольському напрямку бойовики із 82 та 120 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Красногорівці. Крім цього, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював укріплення Збройних сил України в Широкиному, Мар'їнці та Новотроїцькому.

На донецькому напрямку сепаратисти зі 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по Авдіївці. Також, під мінометний вогонь потрапили позиції українських армійців у Невельському, Зайцевому та поруч шахти Бутівка. Поблизу Опитного супротивник використав зенітні установки, а в Пісках, Новгородському та Новоселівці Другій – великокаліберні кулемети, а в районі Луганського – гранатомети.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: