Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню. З них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганщині.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 122 мм артилерії вели вогонь по Авдіївці, Семигір’ї, Кодемі та Кам’янці, а з 120 та 82 мм мінометів – по Дачі, Новгородському, Зайцевому та Авдіївці. Також, міномети калібру 82 мм окупанти застосували по силах АТО в Майорську і Троїцькому. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог стріляв по укріпленнях ЗСУ в Авдіївці, Новгородському, Луганському та Зайцевому.

На маріупольському напрямку сепаратисти зі 122 мм самохідних установок та 120 мм мінометів обстріляли опорні пункти українських військових у Водяному і Талаківці. Крім цього, міномети калібру 120 та 82 мм ворог задіяв у Широкиному та Красногорівці, а біля Мар’їнки та Гнутового – активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї проросійські банди обстрілювали сили АТО у Новоолександрівці та Станиці Луганській.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: