Івахів так і не вніс законопроект про зменшення кількості чиновників

Читать на русском
Народний депутат України від групи Воля народу Степан Івахів не виконав чергову власну обіцянку.
Степан Івахів

Народний депутат від групи «Воля народу» Степан Івахів не вніс законопроект про зменшення кількості чиновників, хоча обіцяв.

Відповідне зобов'язання політика «Слово і Діло» зафіксувало ще за часів парламентських виборів 2014 року.

Станом на 19 липня 2016 року Степан Івахів не вніс до Верховної Ради законопроект про зменшення кількості чиновників для оновлення влади. Щоправда, раніше, а саме 10 грудня 2015 року, парламент ухвалив закон «Про державну службу», яким передбачається істотне скорочення чисельності державних службовців.

Степан ІвахівНародний депутат України
Івахів пообіцяв внести до ВРУ законопроект щодо зменшення кількості чиновниківСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Хоча проект закону про скорочення кількості чиновників і був ухвалений, сам Івахів не вносив відповідної ініціативи. Таким чином, нардеп не виконав свою передвиборчу обіцянку.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року Степан Івахів у своїй програмі пообіцяв внести до Верховної Ради законопроект про зменшення кількості чиновників для оновлення влади з обов'язковим залученням молоді.

«Слово і Діло» зафіксувало 35 обіцянок нардепа Івахіва. З них він виконав лише 5, ще 14 – перебувають у процесі виконання, а 16 – провалені. Рівень відповідальності політика – 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: