Метою підриву автомобіля журналіста могла стати дестабілізація ситуації в Києві – Луценко

Читать на русском
СБУ буде працювати над версією, що метою вбивства журналіста була дестабілізація ситуації в Україні.

Слідство опрацьовує дві основні версії в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета – його професійна діяльність і дестабілізація ситуації в столиці.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час наради керівництва силових структур за участю президента України Петра Порошенка в середу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Крім версії вбивства через професійну діяльність, ми розглядаємо можливість версії дестабілізації ситуації в центрі столиці», – зазначив він.

Своєю чергою, глава СБУ Василь Грицак на нараді повідомив, що СБУ працюватиме над версією, що метою вбивства журналіста була дестабілізація ситуації в Україні.

Сьогодні, 20 липня, в результаті вибуху автомобіля на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького загинув відомий журналіст «Української правди» Павло Шеремет. Автомобіль належав власниці видання «УП» Олені Притулі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: