Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 19 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики зі 122 мм артилерію обстріляли опорні пункти Збройних сил України під Миронівським та Пісками, а з 120 мм мінометів – поблизу населених пунктів Майорськ, Нижнє Лозове, Зайцеве, Авдіївка та Луганське. З мінометів калібру 82 мм противник стріляв по Кам’янці, Авдіївці, Пісках, Зайцевому, Троїцькому, Опитному та Невельському. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, зенітної установки та БМП окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО у Новгородському.

На маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь із 120 мм мінометі по українських укріпленнях у Мар’їнці, Красногорівці та Старогнатівці. Також міномети калібру 82 мм, гранатомети та стрілецьку зброю супротивник задіяв у Водяному, а Мар’їнку обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та бронетехніки.

На луганському напрямку проросійські банди із 120 мм мінометів обстріляли сили АТО у Кримському, Новоолександрівці, Троїцькому, а з мінометів 82 калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів – у Станиці Луганській.

Втрати

За минулу добу втрати в лавах ЗСУ складають 7 людей убитими і 14 пораненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: