Парубій розповів, коли Рада збереться на позачергове засідання

Читать на русском
Більшість нардепів у період між сесіями перебуватимуть в Україні, тому за необхідності зможуть оперативно зібратися на позачергове засідання Верховної Ради.

Депутатський корпус Верховної Ради може достроково зібратися на урочисте засідання з нагоди Дня незалежності.

Про це заявив голова парламенту Андрій Парубій, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Єдине, що 24 серпня ми можемо зібратися», – повідомив він на прес-конференції в понеділок у Києві.

Глава ВР нагадав, що після завершення поточного тижня парламентарі можуть взяти відпустку. Однак, за словами керівників фракцій, більшість нардепів у період між сесіями перебуватимуть в Україні, тому за необхідності зможуть оперативно зібратися на позачергове засідання Верховної Ради.

Попри обіцянку Берези, Верховна Рада пішла на канікулиПопри обіцянку депутата від фракції «Народного фронту» Юрія Берези, спікер Ради закрив поточну пленарну сесію.

Нагадаємо, що 15 липня IV сесія парламенту VIII скликання була закрита, наступна сесія відкриється 6 вересня.

Як повідомлялося раніше, Парубій не бачить причин для дострокових виборів. На його думку, дострокові вибори – це «зовнішній сценарій», який може призвести до дестабілізації в Україні.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: