Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 18 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 82 та 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів вели вогонь по укріпленнях Збройних сил України в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також, 120 мм міномети сепаратисти застосували поблизу н.п. Дача, а міномети калібру 82 мм біля Верхньоторецького. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки вони стріляли по Новгородському.

На маріупольському напрямку проросійські банди зі 120 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці та Гнутовому. Міномети калібру 82 мм противник застосував під Павлополем, а з озброєння БМП та снайперський вогонь вівся у Мар’їнці.

На луганському напрямку НЗФ зі 120 мм мінометів вели вогонь під Новозванівкою, з мінометів калібру 82 мм, зенітної установки та гранатометів – у Старому Айдарі. Також, з гранатометів обстріляне Оріхове.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: