У Херсонській області виборців підвозять на автобусах ˜– ОПОРА

Читать на русском
У 183 окрузі Херсонській області спостерігачі громадської мережі ОПОРА зафіксували випадки підвезення виборців.
Фото: dt.ua

У 183 окрузі Херсонській області, де відбуваються проміжні вибори до Верховної Ради, зафіксовані випадки підвезення виборців.

Про це «Укрінформу» розповіла прес-секретар громадської мережі ОПОРА в Херсонській області Наталія Богренцова, пише «Слово і Діло».

«Спостерігачі від громадської мережі ОПОРА та інші спостерігачі фіксують на Херсонщині факти масового підвозу виборців автобусами на виборчі дільниці. В даний час (на 13.05 - Ред.) спостерігачами вже зафіксовано близько 25 таких випадків. Але, швидше за все, набагато більше, адже не всі такі факти вдається відстежити», ˜– заявила Богренцова.

Також, спостерігачі мережі ОПОРА на виборчій дільниці №650703 зафіксували спробу підкупу виборців. На місце події викликали поліцію.

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 183 окрузіУ Херсонській області пройдуть довибори в одномандатному виборчому окрузі, що розташований у центрі Херсона.

«Ця подія відбулася на виборчій дільниці №650703, яка розташована в школі №11 в Шуменському мікрорайоні, де проходить голосування на проміжних виборах до Верховної Ради у виборчому окрузі №183. Виборці, які виходили з дільниці після голосування, випадково почули розмову невідомих біля ділянки про можливий підкуп виборців і повідомили офіційним спостерігачам. На ділянку викликали поліцію», ˜– йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, в ряді виборчих округів проходять довибори до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: