Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 122 мм артилерії обстрілювали Опитне та Піски, а із 120 мм мінометів – в Авдіївці та Зайцевому. Також, вони з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник вів вогонь у цих населених пунктах.

На маріупольському напрямку сепаратисти з артилерії калібру 152 мм вів вогонь по позиціях сил АТО у Мар’їнці та з 122 мм самохідних установок – у Красногорівці. Із 120 мм мінометів ворог бив по Старогнатівці, Богданівці, Новогригорівці, Водяному, Широкиному, Мар’їнці та Красногорівці.

На луганському напрямку проросійські банди із 82 мм мінометів та зенітної установки обстрілювали по опорних пунктах у Новотошківці, а поблизу Станиці Луганської – з гранатометів різних систем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: