Експерт: сформувати новий Верховний суд – в інтересах Порошенка

Читать на русском

Без реформування Верховного суду інвестори не прийдуть в Україну.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив директор Центру стратегічних комунікацій Валентин Войтков, коментуючи обіцянку Президента України Петра Порошенко.

«Це залежить від спротиву судової системи. Я думаю, що вона не налаштована на зміни, й спротив буде. Але насправді це вимога закону, тому в інтересах Петра Порошенка зробити все, щоб реформа почала імплементуватися. Йому потрібно звітувати перед виборцями», – пояснює політолог.

За словами Войткова, суди в України стоять не на боці закону, що відлякує інвесторів.

«З точки зору інвестиційного клімату, питання судової реформи для інвесторів перебуває в топ-трійці поруч із податковою реформою та з гарантіями забезпечення прав приватної власності. Суди в Україні, на жаль, не завжди стоять на боці закону, тому це все потрібно впроваджувати, й шанси досить великі», – резюмує ескперт.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що новий Верховний суд України буде сформовано до кінця 2016 рокуСказано 28 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, 28 червня 2016 року Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що наприкінці 2016 року на конкурсній основі буде сформовано новий Верховний суд України.

Эксперт: в интересах Порошенко сформировать новый Верховный судSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: