Аваков розповів, коли будуть повністю ліквідовані МРЕВ

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ назвали дату завершення реформи старих міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів Державтоінспекції.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що через 9 місяців в Україні нарешті будуть повністю ліквідовані МРЕВ, а замість них будуть нові сервісні центри.

Про це він сказав під час відкриття нового сервісного центру в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Сегодня.ua».

«Ми плануємо впоратися з впровадженням цього сервісу протягом 9 місяців, починаючи із сьогоднішнього дня. Через 9 місяців, ми сподіваємося, що по всій країні в нас будуть нові сервісні центри», – зазначив міністр.

За його словами, нові сервісні центри надаватимуть усі довідки, які видає МВС. Аваков додав, що ці центри ніяк не перетинатимуться з центрами надання адмінпослуг.

Нагадаємо, «Слово і Діло» стежить за обіцянками українських політиків. Так, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав 156 обіцянок, з яких 80 виконав, 36 – у процесі виконання, а ще 41 – провалив. Рівень його відповідальності – 51%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: