Рада ухвалила закон про працевлаштування учасників АТО

Читать на русском
Народні депутати ухвалили закон, яким гарантується працевлаштування для учасників бойових дій.

Сьогодні, 7 липня, Верховна Рада України ухвалила законопроект №2095а-д «Про внесення зміни до статті 14 закону України «Про зайнятість населення» щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Радикальна партія» оголосила сидячий протест у РадіНардепи від фракції «РПЛ» оголосили сидячий протест у Верховній Раді у відповідь на блокування трибуни та президії парламенту членами коаліції.

Ініціатор цього законопроекту – нардеп від «Народного фронту» Людмила Денісова, голова комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

На її думку, реалізація цього законопроекту створить сприятливі умови для працевлаштування учасників бойових дій, а також простимулює діяльність роботодавців, спрямовану на збереження чинних і створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних громадян, недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці.

За цей проект віддали свої голоси 235 народних депутатів.

Нагадаємо, народні депутати від фракцій «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту», що входять до коаліції, заблокували трибуну та президію Верховної Ради, випередивши колег з опозиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: