Верховна Рада голосує за зняття недоторканності з Онищенка. Онлайн-трансляція

Читать на русском
5 липня Верховна Рада України голосуватиме за подання ГПУ про зняття депутатської недоторканності з Олександра Онищенка.

Сьогодні, 5 липня, Верховна Рада України голосуватиме за подання Генеральної прокуратури про зняття депутатської недоторканності з парламентаря від групи «Воля народу» Олександра Онищенка.

Онлайн-трансляцію засідання парламенту веде «Слово і Діло».

Верховна Рада України онлайн трансляція - 05.07.2016 ранокВерховна Рада

10:55

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Верховна Рада проголосує три окремих постанови про зняття недоторканності з нардепа Онищенка, притягнення його до кримінальної відповідальності та арешт. Він також пообіцяв, що це не останнє таке подання щодо нардепів.

11:00

Заступник глави регламентного комітету Павло Пинзеник нагадав, що комітет підтримав це подання, але наголосив на важливості голосування трьох окремих постанов.

11:10

Депутат від «Народного фронту» Тетяна Чорновол повідомила, що НАБУ нарешті запрацювало, додавши, що її політсила голосуватиме за постанову.

11:15

Нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв заявив, що фракція підтримає подання про арешт Онищенка.

11:17

Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко також заявив про підтримку цієї постанови.

11:20

Представник «БПП» Сергій Лещенко повідомив, що Олександр Онищенко втік з України. Тому парламент має проголосувати за його арешт, щоб оголосити Онищенка в міжнародний розшук.

11:25

Нардеп від «Батьківщини» Сергій Соболєв зазначив, що фракція підтримає всі три постанови окремо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: