У Торецьку місцеві жителі блокували переміщення українських військових

Читать на русском
У місті Торецьк Донецької області близько 100 місцевих жителів зробили сьогодні вночі спробу заблокувати рух військових.

У місті Торецьк Донецької області сьогодні вночі група місцевих жителів, багато з яких перебували в стані алкогольного сп'яніння, спробували блокувати переміщення українських військ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, загальна чисельність осіб, які брали участь у спробі блокування, становила близько 100 чоловік. Серед них були раніше судимі особи, а також особи в стані алкогольного сп'яніння.

«Поліція міста була піднята за тривогою. Для стабілізації оситуації прибув до міста. Спробували пояснити людям, що вони порушують закон. Але п'яний натовп, керований провокаторами, відмовився виконувати наші законні вимоги. Мною був відданий наказ розблокувати дорогу та затримати активних учасників, що й було зроблено працівниками поліції Торецька», – сказав Аброськін. Він також додав, що міський голова перебував осторонь.

Близько опівночі люди розійшлися. Призвідники доставлені до місцевого відділку поліції.

«Поліція не дозволить будь-кому перешкоджати українським військовим захищати нашу державу. Винні відповідатимуть, як передбачено чинним законодавством. Поліція Донеччини буде й надалі вживати найактивніших заходів для недопущення дестабілізації ситуації в нашому регіоні», – підсумував Аброськін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: