Обама та Порошенко зустрінуться на саміті НАТО у Варшаві – АП

Читать на русском
В Адміністрації Президента України офіційно підтвердили проведення зустрічі між Петром Порошенком і Бараком Обамою в Польщі.

Врезидент України Петро Порошенко проведе зустріч зі своїм американським колегою Бараком Обамою на саміті НАТО у Варшаві.

Про це в інтерв'ю телеканалу «Інтер» розповів заступник голови Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв, повідомляє «Слово і Діло».

«Програма візиту Порошенка до Варшави узгоджується, допрацьовується. Відомо, що Президент буде у Варшаві 8-9 липня. І зараз у графіку ми передбачаємо час для двосторонньої зустрічі з президентом США», – зазначив він.

За його словами, Україна проведе зустрічі на рівні глав держави та урядів. Єлісєєв також додав, що на саміті НАТО можуть схвалити комплексний пакет допомоги Збройним силам України.

«Ми зараз працюємо над сильною двосторонньою декларацією лідерів НАТО та України, в якому ми підвіб'ємо підсумки співпраці з НАТО, починаючи з саміту в Уельсі. А також підіб'ємо підсумки в питаннях регіональної політики та внутрішнього реформування України, зокрема ті, що пов'язані з оборонною реформою», – заявив заступник голови АП.

Нагадаємо, 8-9 липня у Варшаві пройде саміт Північноатлантичного альянсу, на якому планується низка зустрічей представників української влади із західними політиками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: